Ekonomi

Kevin De Bruyne, marka elçisi olarak kripto platformu Phemex’e katıldı

Belçikalı ‘Kırmızı Şeytan’, ünlü Premier League futbolcusu Kevin De Bruyne, kripto borsası Phemex’e marka elçisi olarak katıldı.

2019 yılında kurulan Phemex, başlıca kripto türevleri arasında kendine hızlı bir şekilde yer bulan Singapur tabanlı bir kripto platformudur. Platform, şu anda günlük ortalama 6 milyar doların üzerinde işlem hacmi görüyor ve dünya genelinde 2 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor.

De Bruyne’i ağırlamaktan heyecan duyan platform, değişimi kucaklamak, hızlı hareket etmek ve sporcunun sahadaki varlığıyla yansıtılan alçak gönüllü duruşu genel tavrı olarak benimsiyor. İki taraf hem spor taraftarlarının hem de kripto tutkunlarının ilgisini çekmek için güçlerini birleştiriyor.

Phemex, borsanın yenilikçi özellikleri hakkındaki aile bilincini yükseltmek ve yeni kullanıcıların kriptonun geleceğini anlayıp keşfetmelerine yardımcı olmak için Phemex Vatandaşı gibi çeşitli girişimlerinde De Bruyne ile birlikte çalışacak.

Phemex’in misyonu, tam kapasitelerinden yararlanmak için herkese uygun mükemmel yatırım fırsatları sunmaktır. Phemex son teknoloji bir kripto alım satım aracı oluşturarak sınırsız fırsat, daha fazla eşitlik ve özgürlük sunan bir dünyada kullanıcıları güçlendirir. Phemex insanlara kendi kaderini belirleme kabiliyetini vererek ayrıcalık ve tekelciliği ortadan kaldırır.

CoinMarketCap’e göre, Phemex iki yılın üzerinde kısa bir süre içinde kripto alanında bir anda üne kavuştu, hatta bazen dünya genelinde ilk 5 kripto türev platformu kategorisine girdi. Bu hızlı büyüme, yalnızca projenin kullanıcılara değer sağlama konusunda sunduğu değişmez taahhüdü sayesinde başarılabilirdi.

Phemex CEO’su Jack Tao şunları söyledi: “Kevin De Bruyne, oyuna sürekli uyum sağlayan ve doğru oyunu oynayan eksiksiz bir futbolcudur. Benzer bir şekilde, Phemex, trendleri belirlemeye ve kripto endüstrisinin asıl oyun kurucusu olmaya çalışmaktadır. Kapsamlı ve kullanımı kolay platformumuzun kullanıcılara finansal yolculuklarında atılım yapmaları ve standarttan kopmaları konusunda nasıl destek verdiğini göstermek için birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

De Bruyne de şunları söyledi: “Kripto para birimine olan ilgim bir süredir artıyor ve Phemex, onlarla güçlerini birleştirmemi istediği için heyecanlıyım. Jack ve ekibinden son derece etkilendim ve kripto para biriminin geleceğini daha da geliştirmek ve keşfetmek için yolculuklarını desteklemeyi gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.”

Phemex hakkında

Phemex platformu mütevazı başlangıçlardan ortaya çıktı. CEO’su Jack Tao ve yedi kurucu ortak daha önce Morgan Stanley’de çalışmışlardı ancak geleneksel finans sınırlarının farkına vardılar. Wall Street, Tao’nun sıradan yatırımcılardan faydalanan ve kusurlu bir mali sisteme yol açtığına inandığı gizli müzakereler ve ayrıcalıklı anlaşmalarla doluydu. Tao, kripto para birimine döndü ve özerk yönetim doktrinini güçlü bir şekilde destekledi. Bununla birlikte, kripto endüstrisi yüksek pazar dalgalanmaları sırasında sık sık bozulan ve kullanıcılara karşı çok az hesap verilebilirlik gösteren profesyonel olmayan platformlarla doluydu. Bu nedenle, 2019 yılında, Tao ve finans teknolojisi uzmanlarından oluşan bir ekip, kripto alanına daha fazla olgunluk sağlamak amacıyla Phemex’i kurarak düzenli kullanıcılara finansal bağımsızlıklarına doğru atılım yapmaları ve standarttan kopmaları için fırsat sundu.

Kevin De Bruyne hakkında

Kevin De Bruyne, şu anki Premier Lig Şampiyonu Manchester City F.C. takımında orta sahada oynayan Belçikalı profesyonel bir futbolcudur. Sahada birinci sınıf yeteneğiyle tanınan ve hem Kulüp hem de Ülke için 450’den fazla maça çıkan Kevin, 2015’te Manchester City’ye kulüp rekorunu kıran transferinden bu yana 9 büyük onur ödülü kazanmıştır. Kevin’in bireysel kalitesi Kulüp’te geçirdiği süre boyunca parladı ve 2019/20 sezonundaki muhteşem oyunuyla hem UEFA Yılın Orta Saha Oyuncusu Ödülü hem de PFA Yılın Oyuncusu Ödülü’nü kazandı. 2021’de Manchester City ile sözleşmesi uzatıldı ve yaklaşmakta olan 2022 FIFA Dünya Kupası’nda milli takımına zafer getirmeyi umuyor.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -