Gündem

Goldeum (GOUM) Coin Ses Getiren Lansman Partisiyle Altın Yatırımcıları ile Buluştu!

Goldeum (GOUM) Coin Ses Getiren Lansman Partisiyle Altın Yatırımcıları ile Buluştu!

Goldeum (GOUM) Coin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen lansman partisi ile kripto dünyasına giriş yaptı. Protokol yapısı ve proje detaylarıyla öne çıkan Goldeum (GOUM) Coin, ses getiren bir lansman partisi eşliğinde altın yatırımcılarına sunuldu.

İş insanı Mohammed Al Aybar’ın sahibi olduğu Goldeum (GOUM) Coin’in lansman partisi ve ön satışı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Petrol piyasasına damga vuran birçok projeye imza atan Aybar, kripto piyasasını altın ile buluşturduğunun müjdesini verdi. İş insanı Aybar, Goldeum (GOUM) sahiplerinin altın yatırımlarında minimum zarar ile maksimum kara ulaşabileceğinin sinyallerini verdi.

“Parlak bir yatırım yolculuğu Goldeum (GOUM) sahiplerini bekliyor!”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mohammed Al Aybar, Goldeum (GOUM) Coin hakkında umut veren açıklamalarda bulundu. Goldeum (GOUM) Coin’in sahibi Dubaili iş insanı Mohammed Al Aybar: “Altın yatırımcılarının yüzünü güldürecek bir protokol yapısına ihtiyaç vardı. Bu ihtiyacı karşılamaya yönelik uzun yıllardır çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Emeklerimizin meyvelerini Goldeum (GOUM) Coin ile aldığımızı düşünüyor, ön satış ile yatırımcılarımızı sevindirdiğimize inanıyoruz. Altın yatırımcıları artık Goldeum (GOUM) Coin sayesinde yatırımlarına yön verecek ve aynı zamanda kar oranlarını kolaylıkla yükseltebilecektir. Şimdilik parlak bir yatırım yolculuğu, Goldeum Coin sahiplerini bekliyor diyebiliriz.” Sözlerini dile getirdi.

Grand Plaza Mövenpick otelde gerçekleşen lansman partisinde, Goldeum’un CEO’su B. Steve Robert da katılımcılar arasında yer aldı. Goldeum (GOUM) Coin’in yararlı ve kar odaklı bir proje olduğunu dile getiren Robert, kripto piyasasında gördükleri çok büyük bir açığı kapatmayı hedeflediklerini dile getirdi.

“İlmek ilmek örülmüş bir proje…”

Goldeum’un CEO’su B. Steve Robert: “Hepimiz sayın Mohammed Al Aybar’ın öncülük ettiği önemli bir projeye ortak olmanın gururunu yaşıyoruz. Güven ve kazanç temelli bir yapılandırmaya inanarak, önemli bir yola çıktığımızı düşünüyoruz. Goldeumcoin projesi için ilmek ilmek örülmüş bir protokol yapısı diyebiliriz. Altın endeksli, yenilikçi bir yapı sunmanın mutluluğunu yaşıyor ve kripto para piyasasına damga vurmayı hedefliyoruz. Altın yatırımcıları bundan sonra altınlarını fiziki bir ortamda muhafaza etmek zorunda kalmayacaktır. Sayın Mohammed Al Aybar’ında dediği gibi ‘Altın yatırımcılarının yüzü gülecek’ demek doğru olacaktır.” Sözlerini vurguladı.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -